Μπαρτσελόνα: Κατέθεσε νέα πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ για τον Λεβαντόβσκι

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το σκληρό μπρα ντε φερ με την Μπάγερν για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόσκι, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 35 εκατ.ευρώ συν μπόνους που δύσκολα όμως θα γίνει αποδεκτή.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει διαμηνύσει στην Μπάγερν πως δεν μένει ούτε.. ζωγραφιστός στο Μόναχο και πως η ομάδα στην οποία επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του είναι η Μπαρτσελόνα, γεγονός που έχει δώσει την ευκαιρία στους Καταλανούς να κινούν τα νήματα σε αυτή την υπόθεση και να πολιορκούν τους διοικούντες τον γερμανικό σύλλογο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι μπλαουγκράνα επανήλθαν με νέα πρόταση για τον 33χρονο Πολωνό διεθνή φορ, που είναι ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σε αυτό την προσφορά τους συμπεριλαμβάνουν και 5 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους.

Η συγκεκριμένη πρόταση φαντάζει δελεαστική παρόλα αυτά είναι αρκετά δύσκολο να γίνει αποδεκτή, με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Γερμανίας να διαρρέουν πως δεν είναι αρκετά υψηλή για να τους κάνει να ανάψουν το πράσινο φως και να αφήνουν να εννοηθεί πως η “Μπάρτσα” θα πρέπει να φτάσει στα 50 εκατ.ευρώ για να ικανοποιήσει τις αξιώσεις της Μπάγερν.

To Top