Χορηγική… βόμβα: Συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την BMW

Οι μεγάλες «μεταγραφές» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν αφορούν μόνο το γήπεδο, αλλά και τους… χορηγούς. Με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει τη… διαφορά και σ’ αυτό το επίπεδο, αλλάζοντας… μάρκα αυτοκινήτου.

Για την ακρίβεια, έπειτα από 19 χρόνια συνεργασίας με την Audi (από το 2003), η «βασίλισσα» αποφάσισε να μην συνεχίσει την κοινή πορεία τους, καθότι δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό σκέλος. Δεν θα αργήσει, ωστόσο, να ανακοινώσει τον επόμενο δεύτερο κεντρικό χορηγό της ομάδας, καθώς όπως αναφέρει η Marca έχει ήδη δώσει τα χέρια με έναν άλλο κολοσσό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, την BMW.

Η BMW, μετά τη συνεργασία της με τη Μίλαν, αποφάσισε να «μπει» πλέον και στη LaLiga, κλείνοντας μία πολυετή συμφωνία με τους «μερένχες».

Το ακριβές ποσό που θα πληρώνει σε ετήσια βάση δεν έχει «διαρρεύσει» ακόμη, ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα ισπανικά ΜΜΕ θα πολλαπλασιάσει τα έσοδα της Ρεάλ, έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του «νέου Μπερναμπέου», που υπολογίζεται πως θα εκτινάξει στα ύψη τον ετήσιο τζίρο των Μαδριλένων…

To Top