Μπουτάρης: «Είμαι ο Γιάννης και είμαι 28 χρόνια καθαρός»

O Γιάννης Μπουτάρης γιόρτασε τα… δεύτερα γενέθλιά του, αφού συμπλήρωσε 28 χρόνια από τότε που άφησε πίσω την εξάρτησή του από το αλκοόλ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός», έγραψε σε ανάρτηση του ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στην απεξάρτησή του από το αλκοόλ.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διάλεξε τα φετινά… δεύτερα γενέθλιά του να τα περάσει στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων «Ιανός» του ΨΝΘ.

«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα “δεύτερα” γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος! Βγήκα νικητής! Κι αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων “Ιανός” του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου. Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να «πνίγει» τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος «πνίγει» τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!», έγραψε ο Γιάννης Μπουτάρης στο twitter.

 

To Top