Άκυρο το συμβόλαιο του Σάλα με την Κάρντιφ αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ

Σημαντική εξέλιξη στο θέμα της μεταγραφής του εκλιπόντος Εμιλιάνο Σάλα στην Κάρντιφ, καθώς δεν αποκλείεται το συμβόλαιό του να είναι άκυρο!

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ προσπαθεί να βρει τρόπο για να μην πληρώσει τα 17 εκατομμύρια ευρώ που είχε συμφωνήσει με τη Ναντ για τη μετακίνηση του Αργεντινού επιθετικού. Μετά τον πρόωρο χαμό του παίκτη στο αεροπορικό δυστύχημα, οι δύο σύλλογοι αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, καθώς τόσο οι «Daily Telegraph» όσο και οι «Times» παρουσιάζουν σχετικά ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό να θεωρηθεί άκυρο το συμβόλαιο του Σάλα με την Κάρντιφ. Κι αυτό διότι φαίνεται πως λείπει μια υπογραφή του ποδοσφαιριστή, την οποία αναμενόταν να βάλει μετά την επιστροφή του από τη Νάντη, όπου είχε πάει για να μαζέψει τα προσωπικά πράγματά του.

Χωρίς αυτή την υπογραφή, το συμβόλαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρο, άρα η μεταγραφή είναι ως μη γενόμενη! Από την πλευρά της Πρέμιερ Λιγκ, που έχει στην κατοχή της τα σχετικά έγγραφα, δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο για το κατά πόσο έχουν βάση τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ.

To Top