Μποχωρίδης στο PRESSARIS: “Δεν αντιδράσαμε σωστά, αλλάζουμε σελίδα και προχωράμε…”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μιλώντας στο PRESSARIS εστίασε την αιτία της χθεσινής ήττας στην κακή ατομική άμυνα του Άρη, που δεν μπόρεσε να ανακόψει τους παίκτες του Ρεθύμνου.

O 19χρονος γκαρντ τόνισε αρχικά πως “ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζαμε όλα τα παιδιά, δεν αντιδράσαμε σωστά και δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια στο Ρέθυμνο. Αμυντικά ενώ είχαμε προετοιμαστεί σωστά δεν δείξαμε την συγκέντρωση που είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια και όταν παίζεις με ομάδες σαν το Ρέθυμνο που χτυπάνε στο ένας εναντίον ενός είναι φυσιολογικό να το πληρώσεις.

Θα πρέπει σύντομα να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και να κοιτάξουμε το επόμενο που είναι επίσης δύσκολο και απαιτητικό” και πρόσθεσε:

“Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να τα δούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά και να κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα παίξουμε δύο φορές με τον Πανιώνιο όμως, το παιχνίδι Κυπέλλου για εμάς είναι πολύ μακριά ακόμα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο”.

 

To Top