Επιχείρηση… ηθικού στην Λεωφόρο ενόψει Άρη με ομιλίες και… πληρωμές!

Να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Αναστασίου, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με ομιλίες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Λεωφόρο, ο Έλληνας τεχνικός είναι απογοητευμένος με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως καλείται να στρέψει άμεσα την προσοχή του στο ματς με τους «κίτρινους» και θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του.

Εκτός πλάνων για το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο τραυματίας Μπαϊράμι, ενώ εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Φιγκερόα.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει στρέψει την προσοχή της και στο θέμα της καταβολής μέρους των οφειλομένων, προς πρώην παίκτες και προπονητές του «τριφυλλιού», ώστε να τους ανεβάσει ψυχολογικά. Οι «πράσινοι» έδωσαν έναντι των χρημάτων που όφειλαν και όχι τη δόση που προβλέπονταν, δηλαδή μοίρασαν 700 χιλιάδες ευρώ στους παίκτες της ομάδας, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ το χρώμα του χρήματος είδαν και μερικοί πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε όσους δεν πήραν χρήματα έως τις 31 Οκτωβρίου έχει ξεκαθαριστεί πως τις επόμενες ημέρες θα τους καταβληθεί μέρος των οφειλομένων.

To Top