“Τρελάθηκε” ο Μιλίνκοβιτς με την ελληνική διαιτητική… αθλιότητα

Ευτυχώς όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είχε ήδη… άσπρα μαλλιά. Δεν χρειάστηκε να… ασπρίσουν από τα όσα απίστευτα βιώνει στην Ελλάδα, μια χώρα που κατά δική του ομολογία είχε πάντα σε μεγάλη εκτίμηση. Προφανώς επειδή δεν είχε ζήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σέρβος τεχνικός έδειχνε “τρελαμένος” από τα όσα έζησε (και) στην Κρήτη, με την ελληνική διαιτητική… αθλιότητα να ξεπερνάει τον “εαυτό” της!

Ο τρίτος διαιτητής της περιβόητης… βάπτισης, ο Σπάθας, μετά τα όσα ξεκίνησε κατά ριπάς ο Βοσκάκης στη Βέροια (ο δεύτερος ήταν ο Σιδηρόπουλος), άφησε τα σημάδια του πάνω στον Άρη, σε συνεργασία με τον επόπτη Ακρίβο. Κραυγαλέες φάσεις, πολλές και διάφορες.

Η δήλωση Μιλίνκοβιτς στα όρια της ευπρέπειας δίνει το στίγμα των όσων στριφογύριζαν στο μυαλό του. «Είμαι απογοητευμένος από τα πράγματα που έγιναν σήμερα σε βάρος του Άρη, που δεν με νοιάζει το παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος επίσης για τα όσα έχω ζήσει εδώ και ενάμισι μήνα στην Ελλάδα. Το ματς κρίθηκε σε μια κακή απόφαση» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Στα όσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί να δίνεται κόκκινη στο δεύτερο λεπτό για ένα φάουλ εκτός φάσης. Είναι ντροπή να δίνεται τέτοια κάρτα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε τότε”.

Ο 45χρονος τεχνικός του Άρη ομολογούσε στους συνεργάτες ότι πράγματι δεν έχει δει να γίνονται σε τόσα παιχνίδια, τόσα πολλά σε βάρος μιας ομάδας και η οργή του φάνηκε και στον τρόπο με τον οποίο διαμαρτυρήθηκε στον Ηλία Σπάθα κατά τη διάρκεια του “χειρουργείου”.

Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκασμένος αυτός και οι παίκτες να προχωρήσουν, με μοναδικό στόχο να φέρουν νίκες, βαθμούς και να σώσουν την παρτίδα!

To Top