Μυθική ανατροπή για την Λειψία! (video)

Λειψία με χαρακτήρα και ψυχή πρωταθλήτριας! Παρότι βρέθηκε στο καναβάτσο έφερε τούμπα την Γκλάντμπαχ (3-2 από 0-2) και η Μπάγερν νιώθει καυτή την ανάσα της.

Λειψία για… πρωτάθλημα! Η ομαδάρα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έβγαλε χαρακτήρα και ψυχή, γύρισε το εις βάρος της 2-0 του ημιχρόνου και με απίθανη ανατροπή, επικράτησε 3-2 της Γκλάντμπαχ για να βρεθεί ξανά στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου!

Ο Χόφμαν με πέναλτι είχε ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό για την Γκλάντμπαχ, με τα «πουλάρια» να κάνουν δύο τα τέρματά τους στο 19′ με τον Τιράμ και να ρίχνουν στα… σχοινιά την Λειψία! Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την Λειψία να βλέπει την διαφορά από την Μπάγερν Μονάχου και την κορυφή να ανοίγει ξανά. Ωστόσο, οι παίκτες του Νάγκελσμαν έβγαλαν τσαμπουκά και ψυχή και έδειξαν ότι δεν φοβούνται τα… ύψη και μπορούν να βάλουν δύσκολα φέτος στην Μπάγερν Μονάχου και στη μάχη του τίτλου.

Ο Ενκουνκού στο 57′ μείωσε και έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση, με τον Πόουλσεν δέκα λεπτά αργότερα να φέρνει το σκορ στα ίσα. Η Λειψία πίεζε ασφυκτικά, η Γκλάντμπαχ κρατούσε με… νύχια και δόντια την ισοπαλία αλλά λύγισε στο φινάλε, με τον Ενκουνκού να σερβίρει και τον Σόρλοθ να διαμορφώνει το τεικό 3-2 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

To Top