Μωραΐτης: «Αποκλειστικά υπεύθυνος για το λουκέτο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ο Αυγενάκης»

Επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη για το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου εξαπέλυσε ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Μωραΐτης.

Τον Λευτέρη Αυγενάκη υπέδειξε ως υπεύθυνο της κατάστασης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Θάνος Μωραΐτης.

Με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα πρωταθλήματα, ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον υφυπουργό για κακή νομοθέτηση, επί της οποίας πρέπει να υπάρξει παρέμβαση.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:

«Για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται αντιμέτωπο με λουκέτο διαρκείας με αποκλειστική ευθύνη του κ. Αυγενάκη.

Το μητρώο σωματείων, από μεταρρύθμιση στο χώρο του αθλητισμού μετατράπηκε σε γραφειοκρατικό εφιάλτη για δεκάδες ομάδες απειλώντας τη βιωσιμότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς είναι ακόμα αβέβαιο πόσες και ποιες ομάδες θα καταφέρουν τελικά να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα.

Η κακή νομοθέτηση του κ. Αυγενάκη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη ακυρώνει στην πράξη την ολιστική μελέτη που η ίδια υπέγραψε με FIFA και UEFA και δημιουργεί χάος στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτή η ντροπή πρέπει να σταματήσει τώρα!

Χρειάζεται άμεσα νομοθετική παρέμβαση για την άρση του αδιεξόδου με τη συμμετοχή όλων των ομάδων, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα».

To Top