Μόντριτς κατά Ρονάλντο, Μέσι και Σιμεόνε!

Λίγο καιρό μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ο Λούκα Μόντριτς τοποθετήθηκε για την απουσία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο από την σχετική εκδήλωση.

Μιλώντας στην κροατική εφημερίδα “Sportske novosti”, ο 33χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε αρχικά στον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης: “Συμφωνώ με τον Ντιέγκο Σιμεόνε που υπερασπίζεται την άποψή του ότι ο Γκριεζμάν είναι ο καλύτερος, αλλά διαρκώς θέλει να υποτιμά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους παίκτες της.

Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να υπαινιχθεί καταστάσεις που δεν είναι αληθείς, ώστε να εξηγήσει τις επιτυχίες της Ρεάλ. Τρέφω σεβασμό στον Σιμεόνε, στην Ατλέτικο και στους οπαδούς της, αλλά δεν είναι δίκαιο και σωστό αυτό που κάνει. Έχουμε πάρει δύο Champions League απέναντι στην Ατλέτικο. Όταν μας έχουν νικήσει, εμείς τους έχουμε δώσει συγχαρητήρια”.

– Πώς νιώθεις που δεν έδωσαν το παρών στην εκδήλωση οι Μέσι και Ρονάλντο;

“Δεν μπορώ να πω γιατί κάποιος δεν δίνει το παρών, είναι επιλογή τους. Βέβαια για εμένα αυτό δεν έχει νόημα. Υποθέτω ότι τους άρεσε να δίνουν το παρών όταν κέρδιζαν τη Χρυσή Μπάλα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι δίκαιη προς τους άλλους παίκτες, τους οπαδούς, προς το ποδόσφαιρο και προς αυτούς που τους ψήφισαν την τελευταία δεκαετία”.

– Ίσως να μην τους άρεσε που έβαλες τέλος στην κυριαρχία τους; Ο Μέσι βέβαια σε ψήφισε, για να είμαστε δίκαιοι.

“Είναι απλό για εμένα. Ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι δύο ποδοσφαιρικά φαινόμενα, που έχουν κυριαρχήσει την τελευταία δεκαετία στο ποδόσφαιρο. Εδώ όμως πρόκειται για ένα βραβείο για το οποίο ψήφισαν οι περισσότεροι παίκτες, προπονητές, θρύλοι του παρελθόντος, δημοσιογράφοι, οπαδοί… Όλοι λάθος έκαναν; Αν είναι να δίνουμε το βραβείο με βάση την ικανότητα, τότε να ακυρώσουμε την ψηφοφορία και να δίνούμε τον τίτλο στον Μέσι και στον Ρονάλντο”.

To Top