Φλώρος: «Κάναμε καλή εμφάνιση, πολύ σημαντικό το δεύτερο σετ»

Μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη στο Μαρκόπουλο, ο Τάκης Φλώρος στάθηκε στο δεύτερο σετ και στην καλή εμφάνιση.

«Το δεύτερο σετ ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι στην εξέλιξη του αγώνα. Πηγαίναμε χέρι χέρι μέχρι το 18-18 και στη συνέχεια προσπεράσαμε. Σε γενικές γραμμές κάναμε καλή εμφάνιση και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο με τους Μακεδόνες την Πέμπτη» ανέφερε ο προπονητής του Άρη.

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Σωτηρόπουλος είπε: «Ήταν κρίσιμο το δεύτερο σετ αλλά δεν γίνεται να είναι πάντα αυτό δικαιολογία. Εμείς φταίμε γιατί έπρεπε να το τελειώσουμε. Πρέπει η ομάδα μου να μάθει να βάζει το δάχτυλο στο εις τον τύπον των ήλων. Θέλω να ευχηθώ καταρχήν για το νέο έτος υγεία.

Μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς και στεναχώριες όπως της Μαγγίνα, της Νώτη και της Σιρίνινα. Τρία συμβάντα που ελπίζω να μην δούμε το 2019. Εύχομαι να αναρρώσουν γρήγορα και να επιστρέψουν στα γήπεδα του βόλεϊ. Οι τρεις αυτές αθλήτριες συνέβαλαν καθοριστικά σε ένα εξαιρετικό φετινό πρωτάθλημα και με την απουσία τους είναι πιο φτωχό».

To Top