ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νάκος: «Η αστυνομία δεν είναι για να προστατεύει χούλιγκαν! Ύποπτη η αστυνομία όταν μπλέκεται ο ΠΑΟΚ, όλα καταλήγουν σε ένα πρόσωπο»

Ο Γιάννης Νάκος, ο άνθρωπος που έβγαλε στην δημοσιότητα το θέμα της φύλαξης οπαδού του ΠΑΟΚ από αστυνομικούς μέσω του securitynews.gr μίλησε για το θέμα που… προκαλεί τη κοινή γνώμη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 FM:

Αρχικά ανέφερε: Είναι ένα περιπολικό και υπάρχει η εντολή για φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο. Αν ο συγκεκριμένος χρειάζεται προστασία ας μας το πει η αστυνομία, ας βγάλει μία ανακοίνωση να γνωρίζουμε και εμείς. Δεν έχει καμία αρμοδιότητα η άμεση δράση να προστατεύει χούλιγκαν. Αν έχει κάποια αρμοδιότητα είναι να προστατεύει μάρτυρες που σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να πάει αλλού η υπόθεση. Μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ υπάρχουν… στόματα ερμητικά κλειστά. Όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό δεν θα γίνει γνωστό. Το περιστατικό το γνώριζα εδώ και μέρες, αυτό συμβαίνει εδώ και δέκα μέρες, υπήρχε η δυνατότητα το περιπολικό να αποσυρθεί για να μην υπάρξει θέμα αλλά δεν έγινε.

Για την δολοφονία του Τόσκο: Έχω μιλήσει και σε ξένα δίκτυα για την περίπτωση του Τόσκο. Υπάρχει μία περίεργη-ύποπτη κωλυσιεργία από την αστυνομία σε περιπτώσεις εξέτασης περιστατικών που εμπλέκουν οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε από την αρχή τα στοιχεία για τον Τόσκο αλλά άργησε να βγάλει το πόρισμα. Δεν ξέρω ποιοι βρίσκονται από πίσω αλλά ξέρω ότι βρίσκονται πολύ ισχυρά πρόσωπα.

Υπάρχουν πολλές τελείες και αν δημιουργήσεις έναν ξύλινο πίνακα όλα καταλήγουν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν μπορούμε να ονοματίσουμε γιατί… θα έρθει αγωγή.

Για το περιστατικό με την φύλαξη του οπαδού του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: Έχουμε να κάνουμε με ένα φιάσκο. Αν κάποιος αστυνομικός ήθελε… να πάει τουαλέτα έπρεπε να ενημερώσει το κέντρο για να πάει άλλο άτομο! Αυτό παραβιάζει και κανόνες εργασιακούς.

Για τις ευθύνες προσώπων: Πρέπει κ. Μαυρόπουλε και κ. Τζιτζή να σταθείτε στα ύψος τον περιστάσεων και όχι να σηκώνετε τα τηλέφωνα από την Αθήνα και να κάνετε χάρες. Είναι ο προϊστάμενος της γενικής διεύθυνσης και ο προϊστάμενος της ασφάλειας.

Για το «ξήλωμα» του διοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη: Υπάρχει μία καρατόμηση του συγκεκριμένου ανθρώπου που έχει προακλέσει αντιδράσεις και σε συναδέλφους του και σε συνδικαλιστές.

Μετακινήθηκε τιμωριτικά για τρεις μήνες σε γραφείο επειδή του αποδίδουν ότι δεν έχει κάνει τα μέγιστα για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για τον κορωνοϊό, με απλά λόγια τον πνίξανε στην χαρτούρα γιατί έδινε εντολές να μην γράφονται εύκολα πρόστιμα.

Η ΕΛ.ΑΣ. μας είπε «Ουδέν σχόλιο, δεν γνωρίζουμε». Πηγές κοντά στον διοικητή μας είπαν ότι έχει να κάνει με το ζήτημα με τον κορωνοϊό.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι έχουμε να κάνουμε με σπασμοδικά ημίμετρα και ενέργειες που εκθέτουν την Ελληνική Αστυνομία.

To Top