ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα “μεταγραφή”… αεροδρομίου στην Τούμπα! Απόστρατος αντιστράτηγος της αστυνομίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Νέα “μεταγραφή”… αεροδρομίου στην Τούμπα! Απόστρατος αντιστράτηγος της αστυνομίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να… σέρνεται εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν εφημερίδες και σάιτ της Θεσσαλονίκης, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει μια “μεταγραφή” εκτός γηπέδου, συνεχίζοντας την γνωστή… αλυσίδα. Είπαμε ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι κάτι σαν… φυτώριο της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Σαββίδης προσέλαβε τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Αβραάμ Αϊβαζίδη, που αποστρατεύτηκε πριν από μερικούς μήνες, υπηρετώντας το σώμα για σειρά ετών από διάφορες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αϊβαζίδης ήταν υποδιοικητής στα ΕΚΑΜ με εκπαίδευση στο εξωτερικό, διοικητής ειδικής υπηρεσίας, διευθυντής Ασφαλείας, Αστυνομίας για συνολικά τέσσερα χρόνια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο του στην ΠΑΕ, με τη συμφωνία να είναι δεδομένη, ενώ θα έχει εκτός από συμβουλευτικό ρόλο και καθήκοντα στο κομμάτι της ασφάλειας και της οργάνωσης στη διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν είναι ο πρώτος απόστρατος αξιωματικός της Ε.Α. που προσλαμβάνεται στη συγκεκριμένη ΠΑΕ, καθώς είναι μία πρακτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια…

 

To Top