Νέος βουλευτής στην Καστοριά, οργανωμένος οπαδός του Άρη

Ένας από τους νέους βουλευτές που εισήλθαν στη Βουλή μετά τις εκλογές της Κυριακής είναι ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος εκλέχθηκε στην Καστοριά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο 32χρονος βουλευτής είναι γνωστός στην κοινωνία της Καστοριάς για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, ενώ ο ίδιος μέσα στο βιογραφικό του έχει σε περίοπτη θέση την ιδιότητά του να είναι ενεργό μέλος του συνδέσμου φίλων Άρη Καστοριάς!

Αξίζει να διαβάσουμε το βιογραφικό του Διαμαντόπουλου:

Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών και μετάδοσης πληροφορίας. Γεννήθηκε στο Βοτάνι Καστοριάς το 1980. Εργάστηκε στην εταιρεία IOVEL για την ERICSSON HELLAS με εξειδίκευση στην εγκατάσταση ψηφιακών κέντρων. Από το
2006 εργάζεται στον ΟΤΕ.
«Με την υποψηφιότητα μου, μέσω του ρεαλιστικού και ανθρωποκεντρικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύω στην ενεργοποίηση της γενιάς μου, που είναι η πλέον εκπαιδευμένη και τεχνικά καταρτισμένη,ώστε να πάρει το μέλλον στα χέρια της. Σύνθημα μας: οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους! Η δράση μου, μέσω του κοινοβουλευτισμού, έρχεται ως συνέχεια στην πολιτική μου δραστηριότητα από τα πρώιμα μαθητικά συμβούλια, ως τα αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά κινήματα. Είμαι πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Βοτανίου, αντιπρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Καστοριάς, μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας, της κινηματογραφικής Λέσχης Καστοριάς και του Συνδέσμου φίλων του Άρη Καστοριάς».

 

To Top