Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Άρης

Τη συμφωνία με νέο χορηγό που θα διαφημίζεται στο σορτσάκι της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση: “Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία «Αφοί Καμπάρη» και την καλωσορίζει στην οικογένεια των χορηγών της.

H εταιρεία «Αφοι Καμπάρη» θα προβάλλεται για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο σορτσάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.

Η εταιρία «Αφοί Καμπάρη» είναι μια αδειοδοτημένη εταιρία ανακύκλωσης που ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στον τομέα της αποκομιδής, επεξεργασίας και εμπορίας ανακυκλώσιμων υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύεται στον τομέα της αποκομιδής, μεταφοράς, αποθήκευσης και ορθής διαχείρισης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (μετάλλων, χαρτιών, πλαστικών, γυαλιών, ξύλων, φελιζόλ).  Ο διαχωρισμός και η επεξεργασία είναι δύο στάδια αυστηρά μελετημένα, αφού οι κατευθυντήριες γραμμές όλων των διαδικασιών προέρχονται από την πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Η αποστολή της Αφοί Καμπάρη είναι να εμπνεύσει δημιουργικά επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και άλλους φορείς να απαλλάσσονται από τα άχρηστα υλικά με βασική προϋπόθεση την περιβαλλοντική συνείδηση και την εξοικονόμηση κέρδους μέσω των ανταγωνιστικών τιμών της εταιρίας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία συνέντευξης Τύπου για να παρουσιαστεί αναλυτικά η συνεργασία”.

To Top