Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Άρης

Την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρεία Volte-Tel Communications ανακοίνωσαν οι Κιτρινόμαυροι.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Volte-Tel Communications για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
Η «Μηλιόπουλος Δημήτριος και ΣΙΑ Ο.E.» με τον διακριτικό τίτλο VOLTE-TEL Communications, δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το 1999. Παρέχει πανελλαδική κάλυψη αποκλειστικά σε επίπεδο χονδρικής πώλησης και το πεδίο δράσης της σήμερα εκτείνεται σε 5 τομείς:
*Κινητή τηλεφωνία.
*Σταθερή τηλεφωνία – Τηλεφωνικά Κέντρα
*Μηχανές γραφείου.
*Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.
*Υπηρεσίες.
Η ανοδική πορεία της οφείλεται στον συνδυασμό τεσσάρων παραγόντων:
•Στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων.
•Στην ευρεία και αστείρευτη γκάμα.
•Στις ανταγωνιστικές τιμές.
•Στην πολυετή εμπειρία και γνώση του προσωπικού, όσον αφορά σε θέματα υψηλής τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της VOLTE-TEL Communications
✌️ Την καλωσορίζουμε στην ομάδα υποστηρικτών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Άρης

Τη συμφωνία με νέο χορηγό που θα διαφημίζεται στο σορτσάκι της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση: “Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία «Αφοί Καμπάρη» και την καλωσορίζει στην οικογένεια των χορηγών της.

H εταιρεία «Αφοι Καμπάρη» θα προβάλλεται για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο σορτσάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.

Η εταιρία «Αφοί Καμπάρη» είναι μια αδειοδοτημένη εταιρία ανακύκλωσης που ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στον τομέα της αποκομιδής, επεξεργασίας και εμπορίας ανακυκλώσιμων υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύεται στον τομέα της αποκομιδής, μεταφοράς, αποθήκευσης και ορθής διαχείρισης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (μετάλλων, χαρτιών, πλαστικών, γυαλιών, ξύλων, φελιζόλ).  Ο διαχωρισμός και η επεξεργασία είναι δύο στάδια αυστηρά μελετημένα, αφού οι κατευθυντήριες γραμμές όλων των διαδικασιών προέρχονται από την πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Η αποστολή της Αφοί Καμπάρη είναι να εμπνεύσει δημιουργικά επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και άλλους φορείς να απαλλάσσονται από τα άχρηστα υλικά με βασική προϋπόθεση την περιβαλλοντική συνείδηση και την εξοικονόμηση κέρδους μέσω των ανταγωνιστικών τιμών της εταιρίας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία συνέντευξης Τύπου για να παρουσιαστεί αναλυτικά η συνεργασία”.

To Top