Νίκη των Εφήβων επί της Ιταλίας – Σιδηροηλίας: “Να παλεύουμε στο παρκέ”

Δείγμα θετικό για την Εθνική Εφήβων, στο δεύτερο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά προετοιμασίας στην Πορταριά, με την «γαλανόλευκη» να επικρατεί της Ιταλίας με 70-63, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Δημήτρη Κλωνάρα (21π).

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Ιταλίας 70-63 στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του Διεθνούς Τουρνουά U18, το οποίο «μετακομίζει» αύριο από την Πορταριά στο Κ.Γ. Νέας Ιωνίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες Μ.Βρετανία-Ιταλία (18.00) και Ελλάδα-Ισπανία (20.30).

Διαιτητές: ΜακΝτόναλντ, Καρακατσούνης, Δόλγυρας

Δεκάλεπτα: 13-13, 24-21, 39-46, 63-70

Ελλάδα (Βλασσόπουλος): Καράμπελας 4, Νικολαϊδης 13, Κλωνάρας 21, Βλάσιος, Ρογκαβόπουλος 10, Ματσάγκος, Κουρτίδης 3, Καλόγηρος 3, Γεωργαλάς 7, Σταυρακούκας, Σιδηροηλίας 1, Τσάμης 8, Φίλιος

Η Εθνική Εφήβων ήταν πολύ άστοχη απέναντι στην Ιταλία, στο πρώτο μέρος του φιλικού τουρνουά της Πορταριάς και ο Γιάννης Σιδηροηλίας στάθηκε στην προσπάθεια της «γαλανόλευκης» στο δεύτερο μέρος,

Ο νεαρός διεθνής άσος τόνισε; «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα επιθετικά, όμως παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε κυρίως πολύ καλή άμυνα και ήταν και αυτή που μας έδωσε τη νίκη. Είναι σημαντικό για εμάς και παλεύουμε να φτιάξουμε ότι είναι λάθος μέσα στο παιχνίδι. Είτε είναι 100%, είτε 80%, είτε 20% το θέμα για εμάς είναι η ψυχολογία μας να μην πέφτει, να μένει πάντα ίδια και να εμμένουμε στην άμυνα, γιατί στα δύσκολα αυτή είναι που μας δώσει το κλειδί για τη νίκη».

To Top