ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νετζήπογλου: «Αφιερωμένη στον Άλκη η νίκη»

Ο Άρης πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Όμηρος Νετζήπογλου εξήγησε πως το ζητούμενο για τους «κίτρινους» φέτος είναι να ευχαριστηθούν το μπάσκετ.
 
Ο Όμηρος Νετζήπογλου φιλοξενήθηκε στο web radio της ΕΟΚ μιλώντας για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, την εμπειρία του ντέρμπι και τους φετινούς στόχους του Άρη.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Είναι μια νίκη που χρειαζόμασταν και βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι το συγκεκριμένο και το ότι ήταν μπροστά στον κόσμο μας κάνει πιο σημαντικό το ότι πήραμε τη νίκη. Τώρα, όμως, την έχουμε «διαγράψει», την αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το ματς που παίζουμε με τον Ολυμπιακό».

Για το πού οφείλεται ότι ο Άρης δε βρέθηκε πίσω στο σκορ: «Οφείλεται στο ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία, μπήκαμε απ’ την αρχή δυνατά στο παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτή η διαφορά που είχαμε γενικά σ’ όλο το παιχνίδι είναι διότι προσπαθούσαμε ν’ ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή και να ξεκινήσουμε πρώτα απ’ την άμυνα και ύστερα να σκεφτούμε την επίθεση».

Για το πού αφιερώνουν τη νίκη: «Αυτή η νίκη ήταν αφιερωμένη στον Άλκη. Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι είμαστε αντίπαλοι μόνο 40’ και ο αθλητισμός είναι κάτι που πρέπει να ενώνει. Είμαστε αντίπαλοι μόνο 40’, έξω είμαστε φίλοι».

Για το φετινό στόχο του Άρη: «Αυτό που μάς είπε ο κόουτς απ’ την αρχή της χρονιάς είναι να παίξουμε με την καλύτερη άμυνα της ζωής μας αυτήν τη χρονιά, να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ γενικότερα και να μην υπάρχει πίεση. Ο στόχος ήταν να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, δεν είχαμε θέσει την οκτάδα ή κάτι τέτοιο. Να είμαστε προσηλωμένοι στους αγώνες μας και να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν «τελικό», είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

To Top