ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η θέση της πλευράς Νετζήπογλου για την αποχώρηση από τον Αρη

Ο μάνατζερ του Όμηρου Νετζήπολου, Βασίλης Παλιάντζας,  θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα όσα έγιναν.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:
«Επειδή το ψέμα και η λάσπη έχουν ένα όριο …

Μέχρι σήμερα δεν τοποθετήθηκα δημόσια όσων αφορά την υπόθεση του Ομήρου Νετζήπογλου , με μοναδικό γνώμωνα να μην θίξω πρόσωπα και καταστάσεις και γενικότερα την προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ .

1. Τον περασμένο Αύγουστο ( 10 μήνες πριν περίπου ) κλήθηκα στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από τον κύριο Ρουσιαμάνη , παρουσία του κοουτς Καστρίτη και συμφωνήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες 10 λεπτών στην πρόταση ανανέωσης που έκανε ο Αρης για την επέκταση του συμβολαίου του Ομήρου , ( παράλληλα στην ίδια συνάντηση συμφωνήσαμε για τον Γιώργο Φίλλιο να υπογράψει στον Αρη για 3 χρόνια ) , αφού δώσαμε τα χέρια , στέλνω άμεσα τα ιδιωτικά συμφωνητικά για να υπογράφουν από την ΚΑΕ , ενημερώνονται οι παίκτες να ανέβουν να υπογράψουν την επόμενη μέρα , το συμβολαίου του Φίλλιου είχε υπογραφτεί από την ΚΑΕ ενώ του Νετζήπογλου μου λένε οι κ.κ Φρύδας και Γκάτζιος ότι ήθελε να το ξαναδεί και να δώσει το Ο.κ ο κύριος Ρουσιαμάνης .Έπικοινωνώ όλο το Σεπτέμβρη με τους παραπάνω κυρίους για να μάθω αν έχει υπογράφει το νέο συμβολαίου του Ομήρου και μου λένε ότι ακόμα δεν έχει δώσει το Ο.κ ο κύριος Ρουσιαμάνης , ο Όμηρος εν τω μεταξύ με ρωταει καθημερινά τι συμβαίνει και δεν ανανεώνει …. Λοιπόν , από εκείνη την περίοδο μέχρι 28 Μαίου του 2023 , ουδέποτε μου έγινε ένα τηλέφωνο ή οποιαδήποτε επικοινωνία για το Θέμα ανανέωσης του Νετζήπογλου , ψευδώς διέρρευσαν κάποιοι ότι μας καλούσαν μέσα στην σεζόν να υπογράψουμε και εμείς αρνούμασταν, ψευδώς διαρρέαν ότι υπάρχει πρόβλημα του Αθλητή με τον προπονητή , ενώ δημόσια ο παίκτης έχει τοποθετηθεί παρά πολλές φορές και έχει δηλώσει ότι είναι ευλογημένος και ευγνώμων στο σύλλογο και στον προπονητή , ο παίκτης δεν έχει παραπονεθεί ούτε μια φορά , δεν έχει κάνει το παραμικρό παράπτωμα και παρόλα αυτά κάποιοι «τοξικοί δορυφόροι » που εξυπηρετούν κάποια άλλα συμφέροντα προσπαθούν να διαβάλλουν τις σχέσεις μεταξύ εμού του αθλητή και του Συλλόγου , στοχοποιώντας εμένα πρώτιστος και τον αθλητή κατ επέκταση .

2. Στην συνάντηση που έγινε 28 Μαΐου σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης , το κλίμα θεωρώ ότι ήταν καλό και συζητήσαμε αποκλειστικά το οικονομικό μέρος γιατί όσων αφορά το αγωνιστικό πλάνο επικοινώνησα με τον προπονητή τηλεφωνικά την επόμενη και συζητήσαμε εκτεταμένα . Στην συνάντηση με τον κύριο Ρουσιαμάνη στο ξενοδοχείο του ανέφερα ότι ο Ομηρος θα συνέχιζε άλλου την καριέρα του μόνο αν η οικονομική πρόταση που θα έχει από άλλη ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από του Αρη , συγκεκριμένα του είπα ότι πρέπει να υπάρξει ομάδα που θα προσφέρει 80-100% περισσότερα χρήματα από την προσφορά του Αρη , διότι εφόσον δεν ήταν τόσο μεγάλη διαφορά στο οικονομικό δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα που τον μεγάλωσε και τον ανέδειξε . Ο ίδιος ο κύριος Ρουσιαμάνης κατανόησε ότι είναι λογικό και δίκαιο εφόσον υπάρξει μια τόσο καλύτερη προσφορά να την αποδεχτεί ο αθλητής και να υπογράψει σε άλλο σύλλογο .Επίσης του δεσμευτήκαμε ότι η απάντηση θα έχει εντός της ερχόμενης βδομάδας , για να μην θεωρηθεί ότι βγάζουμε σε πλειστηριασμό τον παίκτη , διάφορες ομάδες είχαν ενδιαφερθεί όλο αυτό το διάστημα για τον παίκτη και είναι φυσιολογικό από την στιγμή που μιλάμε για έναν νέο διεθνή Ελληνα με υψηλή προοπτική . Εμείς από την πλευρά μας όλο αυτό το διάστημα τους είχαμε ενημερώσει ότι ηθικά οφείλαμε και έπρεπε να έχει προτεραιότητα ο Αρης και να ακούσουμε την πρόταση του , μετά την συνάντηση λοιπόν επικοινώνησα με τους ενδιαφερομένους συλλόγους και τους είπα ότι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους άμεσα γιατί μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει ο παίκτης σε ποια ομάδα θα συνεχίσει .

3. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ , οι κύριοι Χήνας και Μαυροειδής ζήτησαν να γίνει συνάντηση στην Θεσσαλονίκη παρουσία του παίκτη και να παρουσιάσουν το πλάνο τους και την πρόταση τους , γεγονός που έγινε και ταξίδεψαν το απόγευμα της Τετάρτης και έγινε η συνάντηση διαρκείας περίπου 2 ωρών και αναλύθηκαν τα πάντα , αγωνιστικό και οικονομικό .

Το πλάνο, η προσέγγιση και φυσικά το οικονομικό σκέλος ήταν πολύ ικανοποιητικά και ο παίκτης αποφάσισε να συμφωνήσει με την ΑΕΚ .

Πέμπτη πρωί επικοινωνώ με τον κ.Ρουσιαμάνη και του ανακοινώνω οτι τελικά ο Ομηρος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ για τους παραπάνω λόγους .

4. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε μια διαδικασία από τους «τοξικούς δορυφόρους» που μόνο κακό κάνουν στον σύλλογο … οι οποίοι λένε ότι τις πληροφορίες τις αντλούν μέσα από την ΚΑΕ , ξεκίνησαν να λένε…. οτι η οικονομική πρόταση που του έγινε είναι αντίστοιχη με του Αρη και ότι ατζέντης του μας είπε ψέματα ..και ότι ο παίκτης είναι αχάριστος και διαφορά αλλά …

Λοιπόν προς απάντηση σε όλους αυτούς να ξέρουν ότι : το ήθος , τις αρχές και την αγωνιστικότητα του Ομήρου και της οικογένειας του είναι γνωστό σε όποιον έχει συναναστραφεί έστω και 10 λεπτά μαζί τους .. ο Ομηρος είναι μισό χρόνο απλήρωτος και ήταν ο πλέον χαμηλόμισθος της ομάδας !! Για όσους προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν απέναντι στον παίκτη … μόνο Ντροπή τους!

Όσων αφορά διάφορους ρεπόρτερ που διαδίδουν ότι είπα ψέματα και η πρόταση που αποδέχτηκε ο παίκτης δεν είναι υπερδιπλάσια του Άρη , στην διάθεση τους να εκτεθούν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη γιατί δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.»

To Top