ΜΠΑΣΚΕΤ

Νετζήπογλου: «Για τη νίκη και το 22o λάβαρο»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Άρη με τον Προμηθέα Πάτρας (Κυριακή 09/04, 15:45) ξεκίνησε. Ενός αγώνα ο οποίος έχει «διπλή» σημασία.

Αφενός, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να κλείσει με νίκη την κανονική περίοδο της Basket League και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αφετέρου, την Κυριακή θα λάβει χώρα η τελετή για το 22ο λάβαρο του Αρη, μετά από την επίσημη αναγνώριση της κατάκτησης του Super Κυπέλλου το 1986, από την ΕΟΚ.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κυριακάτικο αγώνα, μέσα από το επίσημο σάιτ της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Είναι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν ποιοτικό και δύσκολο αντίπαλο όπως ο Προμηθέας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Παράλληλα, είμαστε χαρούμενοι που ο αγώνας αυτός συμπίπτει με την επίσημη αναγνώριση του 22ου τίτλου της ομάδας και την εκδήλωση η οποία θα γίνει στο ημίχρονο.

Είμαστε χαρούμενοι που θα δούμε από κοντά παίκτες – θρύλους, οι οποίοι συνέδεσαν άρρηκτα το όνομά τους με τη μεγάλη ομάδα του ΑΡΗ που κέρδιζε τον έναν τίτλο μετά τον άλλον. Η παρουσία τους και οι θύμησες που θα ξυπνήσουν, είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας και πιστεύω ότι θα είναι ένα έξτρα κίνητρο και για τους φιλάθλους.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να γεμίσει το «Nick Galis Hall», αφενός για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μία νίκη, αφετέρου για να τιμήσει την ομάδα του 1986 και να δει ακόμα ένα λάβαρο, το 22ο, στην οροφή του γηπέδου».

To Top