Νετζήπογλου: “Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, αρπάζω κάθε ευκαιρία όπως και στον Άρη”

Ο Όμηρος Νετζήπογλου πήρε από το χέρι την Εθνική Νέων Ανδρών και την οδήγησε στη νίκη επί της Ουκρανίας. Ο γκαρντ του Άρη πέτυχε συνολικά 21 πόντους, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό ντεμπούτο με τα γαλανόλευκα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας αθλητής τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως χαλαρώσαμε λίγο, αλλά μείναμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, παίξαμε ως ομάδα, βγάλαμε ενέργεια και στο τέλος πήραμε εύκολα το παιχνίδι».

Για τον ίδιο υπήρχε και η ιδιαιτερότητα της πρώτης εμφάνισης με τις «μικρές» εθνικές ομάδες: «Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα και είμαι πού χαρούμενος και μόνο για το γεγονός αυτό. Το αφήνω πίσω μου όμως. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι πως η νίκησε η ομάδα μας, πως νίκησε η Εθνική».

Όπως και στον Άρη όπου αγωνίζεται, έτσι και με την Εθνική Νέων Ανδρών δείχνει έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που του δίνεται: «Έτσι ακριβώς! Δεν αφήνω τίποτα. Κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να παίξω, θέλω να την πιάνω από τα μαλλιά και θα δίνω το 110%. Θέλω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που πατάω στο παρκέ».

Το μπάσκετ είναι ολοφάνερο πως έχει μια ξεχωριστή θέση στο μυαλό του. Τι είναι γι’ αυτόν; «Είναι η ζωή μου το μπάσκετ. Η ζωή μου…».

To Top