ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ντέρμπι” βετεράνων Άρη-ΠΑΟΚ με νικητή το “ευ αγωνίζεσθαι” (photos)

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία πήρε η ΕΔΑ ΘΕΣ και ο Λεωνίδας Μπακούρας με ένα “ντέρμπι” βετεράνων Άρη-ΠΑΟΚ που είχε νικητή το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Οι καλύτερες αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Άρης …παίζουν στην Tipbet.gr

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της εταιρίας φυσικού αερίου:

“Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ,  κ. Λεωνίδας Μπακούρας, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ και του Π.Α.Ο.Κ., με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκαν αξίες όπως αυτές της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού, οι οποίες αποτελούν θεμέλιο για την καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ως υπέρμαχοι του «ευ αγωνίζεσθαι» και υπό τη σκέπη του πολιτισμού, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος.

Ο κ. Μπακούρας μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Tο Φυσικό Αέριο βρίσκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία, ενώνει τους ανθρώπους και θα είναι ευχής έργον οι αρετές και οι αξίες που διέπουν την λειτουργία της εταιρείας μας να αποτελέσουν παράδειγμα έτσι ώστε η αντιπαλότητα να διαρκεί μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα»”.

To Top