ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Της… αναβολής (Νο 3) και πάλι! Στις 16 Ιανουαρίου η δίκη για το… ντου του οπλοφόρου

Της… αναβολής και πάλι! Στις 16 Ιανουαρίου η δίκη για το… ντου του οπλοφόρου μεγαλοεπιχειρηματία. 

Οι καλύτερες αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Άρης …παίζουν στην Tipbet.gr

Για τρίτη φορά αναβλήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου η δίκη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ για το επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ, πριν από δυο χρόνια… Προφανώς η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή, είναι και λίγο αργή.

Νέα ημερομηνία εκδίκασης για τις 16 Ιανουαρίου έλαβε η υπόθεση της εισβολής του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα στο προπέρσινο, επεισοδιακό ντέρμπι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, υπόθεση που είχε οριστεί για σήμερα, όμως ήταν… τελευταία στο πινάκιο και δεν πρόλαβαν να την εκδικάσουν, μετά από δυο αναβολές.

Η υπόθεση είχε φτάσει στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά από ποινική δίωξη που είχε ασκήσει η αθλητική εισαγγελέας, Ευαγγελία Λιάσου για παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ’ του Ν.2725/99).

Κατηγορούμενοι είναι ακόμη ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη (πέντε της ιδιωτικής φρουράς και ένας εν ενεργεία αστυνομικός).

Τελικά η υπόθεση θα βρεθεί και πάλι στο ακροατήριο στις 16 Ιανουαρίου. Τρία χρόνια μετά το… ντου. Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας εκτίει τον δεύτερο χρόνο από τους τρεις ως ποινή στέρησης της εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

 

To Top