ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νταλό: «Εύκολη απόφαση να έρθω στον Άρη»

Ο Μπορίς Νταλό αναφέρθηκε στο πόσο εύκολα πήρε την απόφαση να έρθει στον Άρη και πως πρέπει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του να δουλέψουν σκληρά για να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Άρης. Ήρθα φέτος για να δουλέψουμε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου για να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα στην ομάδα σε σχέση με πέρσι. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμοι για αυτό» δήλωσε αρχικά ο Γάλλος γκαρντ του Άρη.

Για την απόφασή του: «Ήταν εύκολο γιατί μου άρεσε πολύ που έπαιξα εδώ πέρσι ως αντίπαλος του Άρη αν και χάσαμε με τον Πανιώνιο. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Είδα κάποια πράγματα που με εντυπωσίασαν, οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση και είχα μια ευκαιρία να μάθω παραπάνω πράγματα όταν βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες.

Για τη θέση του: «Προτιμώ να είμαι στο γήπεδο πρώτα απ’ όλα και να παίζω ανεξάρτητα που θα με βάζει ο προπονητής. Προσαρμόζομαι στο σύστημα, μπορώ να κάνω λίγο απ’ όλα και εξαρτάται από το που θα αγωνίζονται και οι υπόλοιποι παίκτες, όπως ο Μποχωρίδης».

To Top