Σειρήνες πολέμου στο Μπερ Σεβά, αναβλήθηκε το ματς του ΑΠΟΕΛ!

Οι βομβαρδισμοί στην ευρύτερη περιοχή της Λωρίδας της Γάζας έφεραν σειρήνες συναγερμού στην πόλη του Μπερ Σεβά, κάτι που ανάγκασε την ΟΥΕΦΑ σε αναβολή του αγώνα της τοπικής ομάδας με το ΑΠΟΕΛ!

Τεράστια αναστάτωση και σκηνικές πανικού στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα του Europa League απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Από το πρωί έχει καταγραφεί η ρίψη πάνω από 70 ρουκετών από την λωρίδα της Γάζας προς την ισραηλινή επικράτεια, που έχει τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.

Οι σειρήνες πολέμου ήχησαν στην πόλη του Μπερ Σεβά (30 λεπτά από την λωρίδα της Γάζας) και η αποστολή του ΑΠΟΕΛ κατέφυγε στο υπόγειο του ξενοδοχείου, το οποίο λειτουργεί ως καταφύγιο, ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες επέστρεψαν κανονικά στα δωμάτια τους.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από τα Μ.Μ.Ε. του Ισραήλ, η ΟΥΕΦΑ ανέβαλε το βραδινό ματς, ενώ είναι ακόμα άγνωστη η μέρα και η ώρα τέλεσής του.

Από την πλευρά του ο επίσημος ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του, τονίζει ότι όλα τα μέλη της αποστολής είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα.

To Top