ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντραγκίσεβιτς: “Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στον Άρη, ήθελα να μείνω για χρόνια στην Θεσσαλονίκη”

Την παρουσία του στον Άρη θυμήθηκε ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του. Ο Σέρβος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Άρη, ενώ μίλησε και για το οικονομικό κομμάτι και τις “κενές υποσχέσεις” της τότε διοίκησης.

Αναλυτικά:

“Η ιστορία του Άρη είναι ιδιαίτερη. Στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο, η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή αλλά… παίξαμε χωρίς ευρώ για 6,5 μήνες.

Η διοίκηση μας υποσχόταν ότι τα χρέη θα καλυφθούν, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε πληρωθεί.

Παίξαμε ωραία παιχνίδια, παίξαμε τέσσερις φορές με τον ΠΑΟΚ, παίξαμε στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Οι Σέρβοι έχουμε συνηθίσει να μην πληρωνόμαστε για 1-2 μήνες, οπότε ήμουν έτοιμος αλλά οι Αμερικάνοι… βγάζουν τα κορδόνια από τα παπούτσια τους μόλις αργήσει λίγο ο μισθός.

Με κάποιο τρόπο καταφέραμε να κάνουμε μία καλή σεζόν. Έβλεπα τον εαυτό μου στην Θεσσαλονίκη για ακόμη 2-3 χρόνια. Δεν είμαι αυτός που θέλει τεράστια συμβόλαια αλλά θέλω να νιώθω ότι είμαι σε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον, που ο Άρης δεν ήταν”.

To Top