ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τολιόπουλος θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, ο Άρης καραδοκεί

Ο Άρης ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό – διοικητικό, ωστόσο ο Σάββας Καμπερίδης ορθώς έχει αρχίσει τον σχεδιασμό και έχει επαφές με παίκτες και μάνατζερ. Ο Βασίλης Τολιόπουλος, όπως αποκάλυψε χθες το PRESSARIS, είναι η πρώτη επιλογή από την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο 24χρονος γκαρντ σκέφτεται την αποχώρηση από την ΑΕΚ διότι δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε, ούτε διαπιστώνει ότι θα τον έχει.

Η “Ένωση” έχει στο ρόστερ της τους Νίκο Ζήση και Νίκο Γκίκα, θέλει τον Δημήτρη Κατσίβελη και θα αποκτήσει και δύο ξένους στην περιφέρεια, οπότε ο χρόνος και ο ρόλος θα είναι περιορισμένος.

Όλα δείχνουν ότι ο Τολιόπουλος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, λύοντας το συμβόλαιο που έχει και θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Άρης είναι μια από τις βασικές επιλογές του βάσει των αγωνιστικών κριτηρίων, διότι γνωρίζει πολύ καλά πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ξέρει και το περιβάλλον στο οποίο θα παίξει μπάσκετ, καθώς έχει υπάρξει παίκτης του Άρη.

Το οικονομικό είναι ένα θέμα, διότι οι κίτρινοι δεν μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά σε χρήματα, όμως εκεί θα παίξει ρόλο και το “θέλω” του παίκτη…

Ο Άρης παρακολουθεί από πολύ κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης και περιμένει να “χτυπήσει” την κατάλληλη στιγμή. Αρκεί φυσικά μέχρι τότε να υπάρχει λύση στο ιδιοκτησιακό…

To Top