Ξεκινάει ο… εθνικός “Γολγοθάς” του Μπράμπετς, τέσσερα ματς σε δέκα μέρες!

Ποιος μίλησε για… διακοπές; Ο Γιακούμπ Μπράμπετς έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στις κλήσεις της εθνικής Τσεχίας ως ο βασικός στόπερ της ομάδας και ετοιμάζεται για έναν εθνικό “Γολγοθά”!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις καλοκαιριάτικα δεν σταματούν για πολλές εθνικές ομάδε,  καθώς όπως και οι Καμαρά και Πάλμα είναι σε εθνική… δράση έτσι και ο Μπράμπετς.

Ο Τσέχος στόπερ αρχίζει σήμερα ένα δύσκολο δεκαήμερο καθώς υποδέχεται με την εθνική του ομάδα την αντίστοιχη της Ελβετίας με την σέντρα να έχει οριστεί στις 21:45, όπως και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει σε διάστημα δέκα ημερών.

Στις 5/6 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Τσέχων φιλοξενούν την Ισπανία ενώ τέσσερις μέρες μετά ταξιδεύουν για την Πορτογαλία (9/6) και κλείνουν τον κύκλο της 1ης φάσης των προκριματικών στις 12/6 στην Ισπανία.

Ένα αν μη τι άλλο απαιτητικό πρόγραμμα για τον 29χρονο στόπερ των κιτρινόμαυρων. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και με ελάχιστες μέρες ξεκούραση μετά από μια σεζόν στα… κόκκινα.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα θα του δώσει έξτρα άδεια και (εκτός απροόπτου) θα τον περιμένει κατευθείαν στην προετοιμασία στην Αυστρία. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και με τους Καμαρά και Πάλμα. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

To Top