ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαθήματα… Ισπανικών: Ρικέλμε, Καμέγιο και όχι μόνο, “ψώνια” και εκτός Ατλέτικο

Καλοκαίρι είναι, τα εμπόδια για την αδειοδότηση του Άρη ξεπεράστηκαν, οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν με… αβεβαιότητα (λόγω CAS) στη μεταγραφική αναζήτηση και ήδη η προαναγγελία του ταξιδιού του Θόδωρου Καρυπίδη στη χώρα της Ιβηρικής έριξε πολύ νερό στ’ αυλάκι!

Ήδη γίνεται συζήτηση για τα μαθήματα… Ισπανικών με τον Άρη να έχει θεωρητικά στην λίστα του περιπτώσεις, οι οποίες εν δυνάμει μπορούν να μπουν στο στόχαστρο του. Τα ονόματα γνωστά: ο 21χρονος Ροντρίγκο Ρικέλμε και ο 20χρονος σέντερ φορ Σέρχιο Καμέγιο, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Μιραντές και προφανώς δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητοι. Τα ονόματα αυτά προκύπτουν φυσικά δια της ατόπου απαγωγής…

Την ίδια ώρα αναμένεται η συνάντηση-επικοινωνία του Χερμάν Μπούργος, ο οποίος μπορεί να επικοινωνήσει καλύτερα με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης δεδομένου του ότι συνυπήρξε μαζί τους για οκτώ χρόνια. Όπως δεν χωρά αμφιβολία το ότι έχει καλύτερη άποψη για το… μέλλον των «Ροχιμπλάνκος» καθώς αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες τπυς παρακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Φυσικά, όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις ο Άρης “διαβάζει” Ισπανικά και υπάρχει γενικότερο “σκανάρισμα” στην ποδοσφαιρική αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου για ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο.

To Top