ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης από τον Ερασιτέχνη

Από αύριο Πέμπτη ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ μέσω του Ερασιτέχνη Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει: “Ο Α.Σ. Άρης ενημερώνει ότι παρέλαβε τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, τα οποία, από την Πέμπτη 13/11, θα διαθέτει στους φίλους της ομάδας, στο πλαίσιο της οικονομικής αρωγής προς το τμήμα μπάσκετ.

Οι φίλαθλοι του Άρη μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία του Α.Σ., στην Οδό Αλκμήνης 69, από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 09:30 – 15:30.

Οι φίλοι του Άρη που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας προς ενίσχυση της ΚΑΕ, καλούνται να προσκομίσουν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, τηλέφωνο και E-Mail. Όσοι βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης ή Ελλάδας, καλούνται να στείλουν τα παραπάνω στοιχεία στο [email protected] και να επικοινωνήσουν με τον Α.Σ. Άρης, στο τηλ. 2310 305402.

Στόχος του Ερασιτέχνη είναι να εξαντληθούν και τα 300 εισιτήρια που θα παραλάβει από την ΚΑΕ, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ να διευθετήσει άμεσα επείγουσες υποχρεώσεις και να ενισχυθεί εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Αυτοκράτορας μας χρειάζεται και είμαστε όλοι στο πλευρό του”.

To Top