Οι Σπερς απέσυραν την φανέλα του Πάρκερ σε κλίμα συγκίνησης (videos)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι Σπερς απέσυραν την φανέλα του Τόνι Πάρκερ, με τον Γάλλο γκαρντ να γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Τόνι Πάρκερ πρόσφερε και πήρε τα πάντα από τους Σπερς. Από το 2001 έως και το 2018 που φόρεσε την φανέλα της ομάδας λατρεύτηκε και αποθεώθηκε, δικαιώνοντας τον Γκρεγκ Πόποβιτς για το ρίσκο που πήρε να τον χρίσει βασικό πόιντ γκαρντ της ομάδας στα 19 του χρόνια. Σχεδόν 18 χρόνια αργότερα, η φανέλα του κοσμεί την οροφή του γηπέδου των Σπερς.

Όπως είχαν προαναγγείλει οι Σπερς, απέσυραν την φανέλα του σπουδαίου Γάλλου γκαρντ μετά το τέλος του αγώνα με τους Γκρίζλις. Με τα συναισθήματα να είναι έντονα για όλους, τα “Σπιρούνια” πρόσφεραν στον Πάρκερ μία τελετή αντάξια της προσφοράς του. Από το VIDEO της παρουσίασής του, μέχρι τις ομιλίες των Γκρεγκ Πόποβιτς, Τιμ Ντάνκαν, Μανού Τζινόμπιλι και Μπορίς Ντιό, οι οποίοι συγκίνησαν ο καθένας με τον τρόπο του.

Ο Πόποβιτς ζήτησε πρώτα αστειευόμενος συγγνώμη για όλη την πίεση και την… κακοποίηση, πριν αποθεώσει τον Πάρκερ και την οικογένειά του, ο Τζινόμπιλι και ο Ντάνκαν θυμήθηκαν στιγμές εντός και εκτός παρκέ, ο Ντιό είπε ότι “ο Πάρκερ είναι το γαλλικό μπάσκετ” και στο τέλος ο Πάρκερ αποκάλεσε τον Πόποβιτς δεύτερο πατέρα του πριν ζητήσει από τους οπαδούς των Σπερς έναν τελευταίο “Go Spurs, Go” μέσα σε αποθέωση, πριν αποσυρθεί η φανέλα του.

Η φανέλα του Πάρκερ βρίσκεται πλέον δίπλα σε αυτή του Τζινόμπιλι. Εκεί που της αξίζει δηλαδή, δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο αλλάξαν την οπτική του κόσμου για τους μη Αμερικανούς γκαρντ.

To Top