Ξετφιλίζονται! Η Ξάνθη δεν είχε… καταλάβει ότι κλήθηκε για την πολυιδιοκτησία! Αναβολή για 16/01

Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να περιγράψει κανείς το λόγο που η συνεδρίαση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη και το θέμα της πολυιδιοκτησίας πήρε αναβολή. Στην Ξάνθη είχαν την εντύπωση πως τους κάλεσαν για… κοπή βασιλόπιτας.  

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναβολή για την επόμενη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 10 το πρωί, πήρε η διαδικασία συζήτησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με το ζήτημα πιθανής πολυιδιοκτησίας με την σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η επιτροπή προχώρησε στη διακοπή, μετά από αίτημα της Ξάνθης, που υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι θα πρέπει να παρέχει εξηγήσεις και για θέμα πολυιδιοκτησίας , αλλά μόνο για την δική της ιδιοκτησία!

Μέλος της επιτροπής τόνισε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ότι ήταν σαφές από τις κλήσεις τόσο της Ξάνθης όσο και του ΠΑΟΚ ότι θα τεθεί θέμα πολυιδιοκτησίας και πως η ακριτική ΠΑΕ ήταν ενημερωμένη! Ωστόσο, προχώρησαν στη διακοπή, έτσι ώστε όλοι να είναι έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα και να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ΠΑΟΚ και Ξάνθη λίγο χρόνο ακόμα…

Νωρίτερα η Επιτροπή είχε απορρίψει το αίτημα αναβολής που κατέθεσαν οι Θρακιώτες λόγω της απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη, εκ των μετόχων της Ξάνθης μαζί με τον Χρήστο Πανόπουλο. Παράλληλα, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά του Ολυμπιακού μετά την προσκόμιση των δικών του στοιχείων.

Επίσης αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η πρόσθετη παρέμβαση του Αλέξη Κούγια κρίνοντας πως δεν υπάρχει ορατό έννομο συμφέρον από πλευράς ΑΕΛ. Ο γνωστός ποινικολόγος αποχωρώντας τόνισε πως «… καταθέσαμε την επιχειρηματολογία μας και γιατί θεωρούμε πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης». Επίσης απορρίφθηκε το αίτημα της Ξάνθης να μαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά.

To Top