ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δύο συμφωνίες θέλει ακόμα η ΚΑΕ Άρης για τη λύση των ban

Δύο συμφωνίες με πρώην παίκτες της αναζητεί ακόμα η ΚΑΕ Άρης προκειμένου να λύσει τα ban και να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί με ξένους παίκτες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πρόκειται για τους Μάικλ Τζένκινς και Βασίλη Καββαδά, με την περίπτωση του Αμερικανού να παρουσιάζει περισσότερες δυσκολίες για να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Όσον αφορά τον Έλληνα σέντερ οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο, όπως σημειώνουν και οι ιθύνοντες της διοίκησης του Άρη.

Την τελευταία εβδομάδα οι διαπραγματεύσεις με όλους τους πιστωτές της ΚΑΕ κορυφώθηκαν και υπήρξαν αρκετές συμφωνίες επί του οικονομικού για να αρθούν τα (έξι συνολικά) ban που έχει επιβάλλει η FIBA στον Άρη.

Η προσπάθεια για ανεύρεση οικονομικών πόρων συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ να περιμένουν έσοδα τόσο από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και από τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να αρθεί το συντομότερο δυνατό το (νέο) απαγορευτικό μεταγραφών και να μπορέσει ο Άρης να προχωρήσει σε αλλαγές και ενίσχυση του ρόστερ.

To Top