Οι βετεράνοι στηρίζουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ!

Οι βετεράνοι του Άρη στηρίζουν τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου στην ΠΑΕ Άρης, στην οποία συμμετέχει και το ενεργό μέλος τους, Άγγελος Σπυρίδων. Οι βετεράνοι με επιστολή τους στην ΠΑΕ Άρης, τον ΑΣ Άρης και την Κοινωνία Μελών υπογραμμίζουν ότι θα είναι δίπλα σε ότι χρειαστούν τα μέλη της νέας διοίκησης.

Αναλυτικά η επιστολή των βετεράνων του ΑΡΗ προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, τον ΑΣ ΑΡΗΣ και την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ: «Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΡΗ χαιρετίζει την απόφαση του ΑΣ ΑΡΗΣ και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ για διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλα τα μέλη της νέας Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στην οποία ο Σύνδεσμός μας εκπροσωπείται άτυπα από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και Αρειανό, τον Άγγελο Σπυρίδων.

Γιάννη Ψηφίδη, Άγγελε και λοιπά εκλεκτά μέλη, θεωρείστε αυτονόητη τη βοήθειά μας σε ο,τιδήποτε χρειαστείτε για το καλό του Συλλόγου. Θα είμαστε δίπλα σας στον αγώνα που θα δώσετε για το μέλλον του ΑΡΗ και που απαιτεί από μεριά σας ειλικρίνεια, διαφάνεια, διάθεση συσπείρωσης και εργατικότητα».

 

To Top