Γκελάρει η Μονακό στο “Πριγκιπάτο”

Μεγάλο κουπόνι ενόψει Σαββατοκύριακου και «μίνι» προετοιμασία σήμερα για το δυνατό διήμερο που ακολουθεί. Το παιχνίδι της ημέρας βρίσκεται στις «Μπόμπες» και έρχεται από τη Β’ Γαλλίας και είναι το Χ2 της Νιμ με αντίπαλο τη Μονακό σε απόδοση 2.58.

Δύσκολα τα πράγματα στους Μονεγάσκους, που είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι διανύουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Μετά τον αποκλεισμό-σοκ από ομάδα Γ’ εθνικής (National) στο Κύπελλο, ακολούθησε και η πιο βαριά ήττα της εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο (25/11/11), όταν είχε χάσει με 3-0 στη Ναντ. Από την άλλη πλευρά η Νιμ δείχνει ανεβασμένη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη και σήμερα θέλει να αποδείξει πως είναι ικανή για ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Στα «Μονά» έχουμε τον «Άσσο» της Λιβόρνο με αντίπαλο την Τερνάνα σε απόδοση 1.73. Η Λιβόρνο έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 38 γκολ στο ενεργητικό της και συνεχίζει την προέλασή της με 6 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχοντας εδραιωθεί στη 2η θέση.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τρεις αγώνες σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 14€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Αναλυτικά τα σημεία:

Σαντχάουζεν – Κολωνία Over 2.5 (1.90)

Ρεν – Βαλενσιέν Over 2.5 (2.05)

Λούγκο – Ρεάλ Μαδρίτης Β (2.00)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει δύο σημεία απο τους αγώνες της Euroleague για σήμερα. Συγκεκριμένα πάμε με τις νίκες της Κάχα κόντρα στην Τσεντεβίτα (Κάχα -11,5 1.85) και του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (Ολυμπιακός -7,5 1.85).

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top