Οι Ρόκετς απαγόρευσαν στον Χάρντεν να προπονηθεί, θα τον ανταλλάξουν άμεσα

Εκτός ομάδας θα μείνει ο Τζέιμς Χάρντεν, καθώς οι Χιούστον Ρόκετς κουράστηκαν από τη συμπεριφορά του και αποφάσισαν να τον ανταλλάξουν το συντομότερο δυνατό. Δύο οι πιθανοί προορισμοί για τον “Μούσια”.

Οσάλος που προκλήθηκε την Τετάρτη (13/1) από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Τζέιμς Χάρντεν ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στο Χιούστον.

Οι Ρόκετς του απαγόρευσαν να προπονηθεί, θα τον κρατήσουν εκτός ομάδας και θα προσπαθήσουν να τον ανταλλάξουν το συντομότερο δυνατό, καθώς κουράστηκαν από τις ιδιοτροπίες του και θέλουν να προχωρήσουν μπροστά χωρίς εκείνον, μετά από οκτώμισι χρόνια συνεργασίας.

Φαβορί για να αποκτήσουν τον Χάρντεν είναι οι Μπρούκλιν Νετς και οι Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, το σίριαλ που κρατά εδώ και αρκετές εβδομάδες θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι τις αμέσως επόμενες ώρες.

“Αποφασίσαμε πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή και για τις δύο πλευρές” δήλωσε ο προπονητής των Ρόκετς, Στίβεν Σάιλας. Οι παράγοντες της ομάδας αξιολογούν τις προτάσεις των Σίξερς και των Νετς, θα προσπαθήσουν να πάρουν όσα περισσότερα draft picks μπορούν και να γυρίσουν σελίδα χωρίς τον εκκεντρικό σούπερ σταρ.

Αν το ματς με τους Λέικερς ήταν το τελευταίο του Χάρντεν στο Χιούστον, τότε η καριέρα του στους Ρόκετς θα ολοκληρωθεί με 29.6 πόντους από 51.2% στο δίποντο, 36.2% στο τρίποντο και 86.2% στις βολές, μαζί με 6 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά 37 λεπτά συμμετοχής σε 621 αγώνες με τη φανέλα της ομάδας.

To Top