Μαρία Σάκκαρη: Παρουσίασε το εμπνευσμένο από τον ελληνικό πολιτισμό λογότυπο της (video)

«Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο έχει γίνει έμπνευση για τη γέννηση του λογοτύπου μου», είπε για το λογότυπο της η Μαρία Σάκκαρη.

Το νέο της λογότυπο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον πολιτισμό της Ελλάδος, παρουσίασε μέσα από τα social media η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια που είναι στο Νο22 του κόσμου μέσα από ένα σπουδαίο video αφηγήθηκε την ιστορία του λογότυπου της:

«Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ κάτι πολύ ξεχωριστό, μέσα από την καρδιά μου. Όπως ίσως γνωρίζετε, η χώρα καταγωγής μου, η Ελλάδα, σημαίνει πολλά για εμένα και κυρίως ότι αντλώ πολλά κίνητρα και εσωτερική δύναμη απ’ αυτόν τον τόσο όμορφο τόπο και την πλούσια κληρονομιά του. Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο έχει γίνει έμπνευση για τη γέννηση του λογοτύπου μου, που θα ήθελα να σας παρουσιάσω σήμερα. Ελπίζω ότι ενσωματώνει όχι μόνο την παράδοση του τόπου μας, αλλά και την ανθεκτικότητα του έθνους μας και λαού μας».

Παράλληλα στο κείμενο που συνόδεψε το video αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες της εποχής και σημείωσε πως είναι έτοιμη να παίξει στο Australian Open και να γίνει ξανά ένα με την κοινότητα των Ελλήνων στη Μελβούρνη.

«Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, ξεκινήσαμε το 2021 να αναζητούμε το φως στο τέλος του τούνελ. Ενώ εύχομαι σε όλους πολλή αγάπη, σήμερα είμαι περήφανη που σας παρουσιάζω κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα. Δεδομένου πως είναι το ξεκίνημα της χρονιάς και πως πάω στην Αυστραλία για να επανενωθώ με μια φανταστική ελληνική κοινότητα, πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να αποκαλύψω το λογότυπό μου. Ελπίζω να σας αρέσει όσο και εμένα», έγραψε στη δημοσίευση η Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη όπου θα μπει σε καραντίνα 14 ημερών και εν συνεχεία στις 29/1 θα συμμετάσχει σε τουρνουά WTA 500 και φυσικά στο Australian Open που αρχίζει στις 8/2.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

To Top