Παρί: Η ανανέωση του Νεϊμάρ είναι το πρώτο δώρο στον Ποτσετίνο

Η έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει φέρει άνεμο αλλαγής στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας να είναι μία ανάσα από το να έρθει σε συμφωνία με τον Νεϊμάρ για την επέκταση του συμβολαίου του.

ΟΝεϊμάρ κερδίζει 600.000 λίρες την εβδομάδα από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει, το οποίο εκπνέει το 2022, ωστόσο παρά το γεγονός πως η σχέση των δύο πλευρών έχει περάσει από χίλια κύματα και η Μπαρτσελόνα τον φλέρταρε έντονα, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Βραζιλιάνο να ανανεώνουν τους όρκους πίστης τους.

Σύμφωνα μάλιστα με την “Esporte Interativo”, ο 28χρονος είναι πολύ κοντά στο να βάλει την υπογραφή του σε νέο δελεαστικό συμβόλαιο που του προσέφερε η Παρί, με τους πρωτευουσιάνους να στέλνουν το μήνυμα στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πως έχουν στόχο να κρατήσουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, η Μπαρτσελόνα των πολλών οικονομικών προβλημάτων (αλλά και των διοικητικών παλλινωδιών) δεν δείχνει ικανή να αποτελέσει ελκυστικό προορισμό για τον σούπερ φιλόδοξο Νεϊμάρ, την ώρα που κινδυνεύει να χάσει και τον Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι του 2021, με την Παρί από την πλευρά της να ποντάρει στον Νεϊμάρ από τη στιγμή που δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσει να κρατήσει τον -πολιορκούμενο από την Ρεάλ- Κιλιάν Εμπαπέ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νεϊμάρ μετράει μέχρι στιγμής 9 γκολ και 5 ασίστ σε 12 συμμετοχές του με τη φανέλα της τη φετινή σεζόν, ενώ μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη δράση μετά από ένα τραυματισμό στον αστράγαλο που τον κράτησε για σχεδόν έναν μήνα εκτός δράσης.

To Top