ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος και με πάθος ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ για ένα ακόμα “τρίποντο”… αποδείξεων και υπεροχής! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ημέρα ντέρμπι για τον Άρη, που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την ΑΕΚ, για την εξ΄αναβολής 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Eνα ματς άκρως σημαντικό και για τις δύο ομάδες, με μεγάλο κίνητρο, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Άρης είναι στην 2η θέση με 33 βαθμούς, στο -9 από τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ είναι στην 4η θέση με 30 βαθμούς, αμφότεροι σε 15 παιχνίδια.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου βίωσαν μία ακόμα αδικία στα Γιάννινα, την περασμένη Δευτέρα, αλλά σήμερα οφείλουν να δείξουν για μία ακόμα φορά το καλό τους πρόσωπο, να έχουν αποφασιστικότητα και πάθος στο παιχνίδι τους, προκειμένου να φτάσουν σε ένα “τρίποντο” που θα… κλείσει ξανά στόματα και θα αναδείξει για μία ακόμα φορά την υπεροχή της φετινής ομάδας, έναντι των διωκτών της.

Η αποστολή του Άρη:

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Kace, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Φακούντο Μπερτόγλιο (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και ο Χουλιάν Κουέστα (είχε ενοχλήσεις στη μέση και βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης). Στην αποστολή επέστρεψε ο Έργκυς Κάτσε, ενώ για πρώτη φορά θα είναι ο Νικόλας Ιωάννου, το μοναδικό μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ σφυρίζει ξανά στο Χαριλάου και στο παιχνίδι Άρης – ΑΕΚ για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική της Super League.

O Κροάτης είχε σφυρίξει και τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό (28/11, 1-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ είχε διαιτητεύσει και στον θρίαμβο του Άρη στη Μαδρίτη (2010-11) με τη νίκη 3-2 επί της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Στο πλευρό του 43χρονου διεθνούς διαιτητή ως βοηθοί θα βρίσκονται, όπως και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, οι συμπατριώτες του, Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα.

Στο VAR θα είναι ο επίσης Κροάτης Γκόραν Γκαμπρίλο, βοηθός του ο Πολυχρόνης Κωσταρας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος διαιτητής ο Θανάσης Τζήλος και παρατηρητής ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

To Top