ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Αγγέλου με τη φανέλα των Μπακς! (photo)

Ο Βαγγέλης Αγγέλου βιώνει εδώ και λίγες μέρες μια ξεχωριστή και διδακτική εμπειρία ως μέλος του τεχνικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς, που θα συμμετάσχουν από σήμερα στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η ΚΑΕ Άρης ανήρτησε δύο φωτογραφίες του Έλληνα τεχνικού με την… φανέλα των “Ελαφιών”, εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λατρεύεται σαν θεός: “Μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα διδακτική εμπειρία βιώνει τις τελευταίες μέρες ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου με τη συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς, ενόψει της συμμετοχής τους στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές που απαρτίζουν το team και υπό την καθοδήγηση του head coach των «Ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ επέβλεψαν την προετοιμασία της ομάδας με τις προπονήσεις, οι οποίες έγιναν μέχρι χθες (05/07) στις εγκαταστάσεις του Froedtert and Medical College and Medical College of Wisconsin Sports Science Center.

Εδώ και μερικές ώρες η αποστολή των Μπακς βρίσκεται στο Λας Βέγκας, όπου σήμερα (06/07) αρχίζει το Σάμερ Λιγκ. Στο πρώτο της παιχνίδι, η ομάδα του Μιλγουόκι θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τοπική ώρα (τέσσερις τα ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδας) τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

To Top