Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Ατρόμητου για το ματς με την ΑΕΚ!

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τύχη του Ατρόμητος-ΑΕΚ, που δεν διεξήχθη ποτέ λόγω των… δοκαριών!

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαμάχη τις τελευταίες ώρες, με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και κατηγορίες, με τους Περιστεριώτες να υποστηρίζουν ότι η «Ένωση» ήθελε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά και τους «κιτρινόμαυρους» να λένε από την πλευρά τους ότι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί ο αγώνας με τις υπάρχουσες συνθήκες και δεν ευθύνονται οι ίδιοι για ό,τι συνέβη.

Στον Ατρόμητο, λοιπόν, θα επιδιώξουν να οριστεί νέα ημερομηνία το ματς και προς αυτή την κατεύθυνση έδωσαν τη νομική τους εκπροσώπηση στον Αλέξη Κούγια! Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δεν θα τελειώσει σύντομα, αφού ό,τι και να αποφασίσει το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, θα υπάρξει έφεση από την άλλη πλευρά.

Πότε αναμένονται οι αποφάσεις για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στα δικαιοδοτικά όργανα θα κριθεί η τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, που δεν… άρχισε ποτέ. Ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε ότι η αναμέτρηση δεν μπορούσε να διεξαχθεί λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με το ύψος του οριζόντιου δοκαριού.

Αρχικά, την υπόθεση θα εξετάσει ο αθλητικός δικαστής της Stoiximan Super League. Οι κλήσεις συνήθως γίνονται Τρίτη ή Τετάρτη και η εκδίκαση γίνεται μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη για τους χρόνους λόγω της επέλασης του χιονιά (και) στην Αττική.

Μετά την απόφαση, που θα πρέπει να εκδοθεί άμεσα, η υπόθεση δεν κλείνει οριστικά, αφού υπάρχει δικαίωμα έφεσης, η οποία εκδικάζεται από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS). Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δεν μπορεί να τραβήξει πολύ χρονικά, αφού υπενθυμίζεται πως στις 12 Μαρτίου ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και κατόπιν θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία πριν την έναρξη των play offs και των play out. Και η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα είναι σημαντική τόσο για τη βαθμολογία ΑΕΚ και Ατρομήτου, όσο πιθανώς για το αν οι Περιστεριώτες θα παίξουν στα play offs ή στα play out.

Ο Ατρόμητος κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά (0-3) όπως και να υποστεί αφαίρεση βαθμών λόγω υπαιτιότητας, αλλά προφανώς η ομάδα του Περιστερίου θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν φέρει ευθύνη και πως έκανε ό,τι ήταν δυνατό μέσα στα 30 λεπτά που προβλέπει ο κανονισμός να διορθώσει το ζήτημα.

Η ΑΕΚ αναφέρει ότι απλώς ενημέρωσε τον διαιτητή ως όφειλε για μια παρατυπία των κανονισμών που διαπιστώθηκε και πως ουδέποτε αρνήθηκε να αγωνιστεί, με την απόφαση για μη διεξαγωγή του αγώνα να λαμβάνεται από τον διαιτητή Μανούχο που είναι και ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει κάτι τέτοιο. Μένει να φανεί αν οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά λόγω αποκλειστικής υπαιτιότητας των γηπεδούχων.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπισή του Λιγνάδη (video)

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή, ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Όπως έγινε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας θα πλαισιώσει τον συνήγορο του σκηνοθέτη, Νίκο Γεωργουλέα, στη δικηγορική ομάδα που θα τον υπερασπιστεί.

O Αλέξης Κούγιας τον επισκέφθηκε σήμερα στο κελί του, καθώς υπήρξε επιθυμία από την οικογένεια του Δημήτρη Λιγνάδη να αναλάβει την υπόθεσή του

To Top