ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάγκινς: “Ζόρικος ο Καστρίτης, πρέπει να είμαστε κι εμείς ζόρικοι! Τέλεια η ατμόσφαιρα στο Παλέ” (video)

Ο Τζος Χάγκινς μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τους στόχους της ομάδας του Άρη τον τραυματισμό του, τον Γιάννη Καστρίτη, αλλά και το μέλλον του στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

Σχετικά με το ποιο ήταν το κλειδί για τη νίκη του Άρη: «Η ασταμάτητη προσπάθεια και η φοβερή ενέργεια. Προκειμένου να είμαστε πετυχημένοι πρέπει να υιοθετούμε την ταυτότητα του προπονητή μας. Είναι ζόρικος τύπος και πρέπει να είμαστε κι εμείς ζόρικοι.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και αυτό απέδωσε».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο της ομάδας είπε: «Πολλή χημεία, πολλή ενέργεια, πολύς ενθουσιασμός κι όταν παίζουμε στην έδρα μας πολλά οφείλονται στους οπαδούς μας».

Αν πιστεύει ότι ο Άρης μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω φέτος: «Απόλυτα, γι αυτό είμαστε εδώ. Όλοι ξέρουμε πως ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα. Αυτό που εγώ θέλω να κάνουμε είναι να βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτό που ήταν ο Άρης».

Για το Final 8 του Κυπέλλου ανέφερε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες τις Ευρώπης. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν είμαστε ομάδα που θα φοβηθεί. Θα βγούμε εκεί έξω για να κερδίσουμε».

Για την ατμόσφαιρα του Nick Galis Hall είπε: «Ειλικρινά είναι τέλειο. Για μένα που έρχομαι στην Ευρώπη δεν έχω παίξει ποτέ σε γήπεδο με τέτοια ενέργεια. Με γεμίζει και κάνει την ομάδα να παίζει σκληρότερα».

Αν θα ήθελε να μείνει άλλη μια χρονιά στον Άρη σχολίασε: «Τα πάντα είναι πιθανά. Για μένα αυτό που μετράει είναι να είμαι χαρούμενος. Και στον Άρη είμαι».

To Top