ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δεληζήσης στέλνει μήνυμα ζωής για ασφαλείς δρόμους (video)

Η Super League αφιερώνει την 11η αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων. O Γιώργος Δεληζήσης από την πλευρά του Άρη στέλνει το δικό του μήνυμα, μαζί με άλλους παίκτες του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE:

“Η Super League, ως διοργανώτρια αρχή, αλλά και όλες οι ομάδες του Πρωταθλήματος, παίρνουν την πρωτοβουλία και προβάλλουν ενεργά την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, αφιερώνοντας την 11η αγωνιστική (23 και 24 Νοεμβρίου), στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν μια διαρκή μάστιγα που πλήττει χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες καλούνται να ζήσουν με την ανείπωτη πίκρα της απώλειας προσφιλών τους προσώπων, με τα θύματα στους δρόμους να ανέρχονται σε εκατοντάδες κάθε χρόνο.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League, όλες οι ομάδες, όλοι οι ποδοσφαιριστές, τιμούν τη μνήμη των θυμάτων, αφού και το ίδιο το ποδόσφαιρο έχει σε πολλές περιπτώσεις θρηνήσει νεκρούς, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, στην άσφαλτο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων που τιμάται κάθε τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Super League και όλων των ομάδων, και σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Π. και τον πανελλαδικό σύλλογο «SOS Τροχαία Εγκλήματα», αναδεικνύεται το μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.

Πριν από την έναρξη των αγώνων της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, οι ποδοσφαιριστές θα παραταχθούν κρατώντας το μήνυμα “Οδηγώ υπεύθυνα και προσεκτικά!”, ενώ παράλληλα, βίντεο στο οποίο συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες θα προβληθεί στους πίνακες των γηπέδων, στις επίσημες ιστοσελίδες και τα social media των ομάδων.

Ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου σημείωσε:

«Πήραμε την πρωτοβουλία, ως διοργανώτρια αρχή, με όλες τις ομάδες μαζί, να αναδείξουμε στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, ένα ζήτημα μεγάλης κοινωνικής σημασίας, τα τροχαία δυστυχήματα, έναν «ακήρυκτο πόλεμο» με εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο, ο οποίος εκτυλίσσεται καθημερινά στους δρόμους και βυθίζει στο πένθος οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Εκφράζουμε την πεποίθηση ότι αυτή η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Super League και την οποία στήριξαν από την πρώτη στιγμή όλες οι ομάδες, θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της κοινωνίας, θα μας κάνει όλους να αναλογιστούμε τις τραγικές συνέπειες ενός τροχαίου δυστυχήματος και θα μας κάνει όλους να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε.

To Top