ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ψάχνει μόνος του χρήματα ο Παπαγεωργίου!

Ο Άρης βρίσκεται σε οριακό σημείο (όχι μόνο) ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι λόγω της ανεπάρκειας και της αδυναμίας του Γουλιέλμου, γι’ αυτό και ο Χάρης Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει αναλάβει δράση για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να προχωρήσει η ΚΑΕ στις απαραίτητες πληρωμές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του μπασκετικού Άρη έχει ξεκινήσει επαφές και ενέργειες για να συγκεντρώσει ο ίδιος – δίχως την ανάμειξη του ιδιοκτήτη και αυτό έχει την δική του σημασία – τα χρήματα προκειμένου η ΚΑΕ να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και να πληρωθεί ο Κάιλ Γουίβερ για ν αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Τορλίν Φιτζπάτρικ και ενός ακόμα γκαρντ.

Το αν θα υπάρξει ή όχι αποτέλεσμα από αυτή την προσπάθεια θα φανεί αύριο, αν και ο Άρης έχει ήδη πολύ στενά χρονικά περιθώρια για να παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα την Κυριακή.

Είναι προφανές ότι ο Γουλιέλμος λόγω της ανεπάρκειάς του θα πρέπει να θέσει θέμα διάδοχης κατάστασης, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να πετύχει η προσπάθεια του Παπαγεωργίου και να κερδηθεί ο αγώνας με το Περιστέρι.

To Top