Ο διπλός στόχος του Αρβανίτη: Εξυγίανση και όραμα στον κόσμο (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έκανε ο Λευτέρης Αρβανίτης, χθες το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της νέας διοίκησης, η οποία ορίστηκε από το πρωτοδικείο.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ υπογράμμισε αρχικά πως “είχαμε την αλλαγή της σελίδας στον μπασκετικό Άρη. Ελπίζουμε ότι με τη συσπείρωση που βλέπουμε ότι υπάρχει στον κόσμο και την στήριξη που θεωρούμε ότι θα υπάρχει προς τη διοίκηση Πρωτοδικείου από τους μετόχους και ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να εξυγιάνουμε οικονομικά τον Άρη και να δώσουμε όραμα στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ήδη έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε στα γραφεία. Γίνονται κάποιες πρώτες συζητήσεις. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα να λύσουμε, ξεκινώντας από το οικονομικό όσον αφορά την Εφορία και το ΙΚΑ, όσον αφορά οφειλές και διακανονισμούς σε παλιούς αθλητές. Πρέπει να οργανώσουμε το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, να οργανώσουμε το κλαμπ των μπασκετικών που θα είναι σαν μια λέσχη του Άρη. Όλα αυτά τα ζητήματα τα προχωράμε και σύντομα θα δώσουμε μια συνέντευξη Τύπου όπου θα τα πούμε όλα στον κόσμο για να ξέρει τι γίνεται”.

Ρωτήθηκε αν υπάρχει προτεραιότητα σε κάποιο θέμα και απάντησε πως “πρέπει να ασχοληθούμε άμεσα με όλα. Δεν ξεχωρίζουμε κάποιο θέμα. Αυτό που προέχει είναι να δώσουμε λύσεις σε όλα τα ανοικτά ζητήματα”.

Ρωτήθηκε αν έχει τεθεί στόχος πώλησης εισιτηρίων διαρκείας την επόμενη χρονιά και απάντησε πως “δεν έχουμε θέσει ακόμη κάποιο νούμερο ως στόχο για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Θα το πούμε στη συνέντευξη Τύπου αυτό, αλλά τα εισιτήρια θα είναι σε προσιτές τιμές κι εκεί ο κόσμος θα μας δείξει πόσο θέλει πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα και πως δεν ήταν απλά λόγια αυτά που έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό”.

Δείτε τις δηλώσεις του Λευτέρη Αρβανίτη ως προέδρου πλέον της ΚΑΕ:

To Top