Υπογράφουν το δάνειο και ενημερώνουν την ΕΠΟ για τον φάκελο!

Δυο εμπόδια δεν κατάφερε να ξεπεράσει ο Άρης ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ με αποτέλεσμα να μην ανάψει το «πράσινο φως» και να δοθεί αναβολή στην έγκριση του φακέλου. Το ένα ξεπεράστηκε, τα άλλο αναμένεται να ξεπεραστεί.

Από το πρώτο λεπτό που πήρε την «ψήφο εμπιστοσύνης» των μελών της Κοινωνίας, η διοίκηση της ΠΑΕ συνέχισε την δύσκολη μάχη για το θέμα της αδειοδότησης, το οποίο όχι άδικα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της κιτρινόμαυρης ατζέντας.

Το πρώτο εμπόδιο ήταν οι προσφυγές των Φατί και Ντίκο. Αυτές οι υποθέσεις, μετά από συζητήσεις των ανθρώπων της διοίκησης και την ένδειξη καλής θέλησης που έδειξαν οι παίκτες μέσω των εκπροσώπων τους, αποσύρθηκαν και δεν αποτελούν πρόβλημα. Στην παρουσία φάση…

Το δεύτερο εμπόδιο έχει να κάνει με το «πλάνο βιωσιμότητας», αλλά και αυτό ότι ξεπεραστεί μέσω της υπογραφής του δανείου μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, και του αντιπροέδρου της Morgan Stanley στην Ελβετία, Φερνάντο Πλα. Οι υπογραφές στα σχετικά έγγραφα αναμένεται να μπουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μια και η προθεσμία που πήρε η κίτρινη ΠΑΕ είναι πέντε ημερών, από την αρμόδια επιτροπή.

Η υπογραφή της δανειακής σύμβασης θα κατατεθεί συμπληρωματικά στον φάκελο του Άρη στην ΕΠΟ, ώστε να ξεπεραστεί σε δεύτερο βαθμό το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στην αρχική εξέταση με το «πλάνο βιωσιμότητας».

Παράλληλα θα δοθεί μετά από τον Φεβρουάριο και τέλος στο… σίριαλ της εισροής κεφαλαίων στην ΠΑΕ, δηλαδή 2 -2,5 εκατ. ευρώ έως τις 30 Ιουνίου, όπως αναλύθηκε στην πρόταση της κίτρινης ΠΑΕ στη συνέλευση της Δευτέρας στο Βελλίδειο.

Σε ότι αφορά την αδειοδότηση, ο Γιάννης Κόντης ήταν για μια ακόμη φορά αισιόδοξος και σίγουρος για τις ενέργειες της κίτρινης ΠΑΕ τονίζοντας σχεδόν με βεβαιότητα ότι: «Ο Άρης θα πάρει κανονικά άδεια».

Και κάτι ακόμη. Τόσο στη συνέλευση της Δευτέρας, όσο στο περιθώριο αυτής, αλλά και στις δηλώσεις που ακολούθησαν (π.χ. Γιάννης Γρανούζης και Χρήστος Γρόλλιος) τονίστηκε με έμφαση ότι η Κοινωνία Μελών, αλλά και ο ερασιτέχνης Άρης θα αποτελούν το «άγρυπνο μάτι», προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του συλλόγου σε ότι αφορά τη δανειακή σύμβαση και να προχωρήσει ο Άρης με ομαλότητα και διαφάνεια στην επόμενη μέρα.

To Top