Ο Κλάτενμπεργκ θα τιμωρεί με δύο αγωνιστικές τους διαιτητές που ζητούν να οριστούν ή ρωτούν γιατί δεν ορίζονται

Μια αν μη τι άλλο καινοφανή τακτική αποφάσισε να ακολουθήσει ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προς τους διαιτητές της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας που ζητούν να οριστούν σε αγώνες ή τον ρωτούν γιατί δεν ορίζονται.

Όπως αναφέρει σε email που έστειλε όσοι του στέλνουν μηνύματα με ανάλογο περιεχόμενο δεν θα ορίζονται για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές!

“Αγαπητοί όλοι/όλες,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά με Υγεία πάνω από όλα!

Σας διαβιβάζω ενημέρωση από τον Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Clattenburg για θέμα που σας αφορά.Πρώτα από όλα θέλει να σας ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά σας, ωστόσο ζητά να μην αποστέλλετε e-mail και μηνύματα στον ίδιο και στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ ζητώντας να ορισθείτε σε αγώνες ή τους λόγους για τους οποίους δεν ορίζεσθε.

Θα πρέπει ο καθένας να εστιάσει στη προσωπική του εξέλιξη και όχι στο τί κάνουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι ακολουθώντας τα εξιδεικευμένα προγράμματα εκγύμνασηςκαι τις συμβουλές της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τις οποίες είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Όσοι/όσες συνεχίσουν να αποστέλλουν e-mail/μυνήματα με το προαναφερόμενο περιεχόμενο (ζητώντας να ορισθούν σε αγώνες ή τους λόγους που δεν ορίζονται) δεν θα ορίζονται για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές”.

To Top