Πλάνα μετ’ εμποδίων από τον Γιοβάνοβιτς ενόψει Άρη

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό (5/1, 21:30) παιχνίδι με τον Άρη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζεται τα πλάνα του μετ’ εμποδίων, καθώς μετρά ήδη τέσσερα κρούσματα (τα δύο εξ αυτών χθες) και περιμένει τα σημερινά αποτελέσματα των τεστ για να δούμε αν θα υπάρχει ή όχι αναβολή του αγώνα.

Το συγκεκριμένο ματς για τον Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού αποτελεί μια ευκαιρία για την ομάδα του, η οποία με νίκη θα αποσπαστεί στο +5 από τον Άρη (θυμίζουμε ότι υπάρχει στο -6), που θεωρείται ο βασικός ανταγωνιστής του για μια θέση στην Ευρώπη.

Από κει και πέρα στον Παναθηναϊκό σε πλήρη ετοιμότητα και για την υπόθεση Μαουρίσιο. Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μετέφερε χθες στη διοίκηση πως ο πελάτης του έχει μεγάλη πρόταση από το Κατάρ (Αλ Αχλί), με τους Άραβες να θέλουν να τον αποκτήσουν όμως άνευ αντιτίμου. Αυτό φυσικά δεν το συζητά ο Παναθηναϊκός και δεν πρόκειται να συναινέσει σε κάτι τέτοιο. Μόνο αν οι Άραβες κάνουν μια ικανοποιητική πρόταση για την αγορά του 33χρονου άσου θα το συζητήσουν και φυσικά σε περίπτωση παραχώρησης του Μαουρίσιο θα αποκτηθεί αντικαταστάτης. Άλλωστε έχει ήδη γίνει προεργασία από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για αυτή τη θέση.

To Top