Ο κύβος ερρίφθη! Εντολή για να ξεκινήσει ο έλεγχος στην ΠΑΕ – «Οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν»!

Ο κύβος ερρίφθη από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών. Ο έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης θα γίνει, δρομολογούνται όλες οι σχετικές ενέργειες και υπάρχει δεδομένη η βούληση: οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν!

Στο επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης, το οποίο διεκόπη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το μόνο ζήτημα στο οποίο φάνηκε να υπάρχει μια ταύτιση απόψεων μεταξύ όλων των μελών του δ.σ. ήταν η ανάγκη για άμεση διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ από το 2004 ως σήμερα.

Από τη θεωρία τα μέλη του φορέα θα περάσουν στην πράξη. Ήδη θα ξεκινήσει από αύριο κιόλας η διαδικασία συγκέντρωσης προσφορών από οικονομικές εταιρίες, ώστε να προκριθεί εκείνη που θα αναλάβει τον έλεγχο στην ΠΑΕ.

Θα βάλει κάτω όλα τα οικονομικά στοιχεία και τα παραστατικά και θα καταγράψει το οικονομικό τοπίο, όπως διαμορφώθηκε. Το πόρισμα της εταιρίας αυτής θα παραδοθεί στην Κοινωνία Μελών, η οποία έχει τη βούληση να δρομολογήσει την επόμενη μέρα-μονόδρομο: όπου υπάρχουν ευθύνες και παρατυπίες θα αναζητηθούν οι ένοχοι και αυτοί θα λογοδοτήσουν!

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό και ξεχωριστά από τον διαχειριστικό έλεγχο, θα κληθούν πρώην παράγοντες, ακόμη και υπάλληλοι από το 2004 μέχρι και σήμερα για να δώσουν εξηγήσεις και διευκρινήσεις για συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις. Ενώπιος, ενωπίον. Μια διαδικασία που κρίνεται ζωτικής σημασίας από τα μέλη του φορέα, τα οποία θεωρούν ότι μέσω του ελέγχου αυτού θα καλύψουν το αίτημα του κόσμου για διαφάνεια, αλλά παράλληλα θα αποκαταστήσουν μια σχέση αξιοπιστίας σε όλα τα επίπεδα!

Σε αναμονή, λοιπόν, των πράξεων…

To Top