Ο Μενδρινός συνεχίζει στην… ΕΠΣ Πειραιά

Ο Κώστα Μενδρινός, ο 34χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανιωνίου θα αγωνίζεται στην Προοδευτική στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Μενδρινό:

«Μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων της πραγματοποίησε πριν από λίγο η Προοδευτική, μια μεταγραφή που ξέχωρα από την ποιότητα του σπουδαίου ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε, αναμένεται να προσδώσει ενθουσιασμό στις τάξεις του πολυπληθούς φίλαθλου κοινού της.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την συμφωνία με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Κώστα Μενδρινό.

Ο 34χρονος (28/5/1985) μέσος που μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά αναμένεται να αναδειχθεί σε ηγέτη της νέας ομάδας που θα κτίσουν φέτος στην Προοδευτική.

Ο Κώστας Μενδρινός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα να ξεκινάει στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2002,όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια, με κάποια διαστήματα δανεισμών και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε με τις ομάδες των Ιωαννίνων, Πανιωνίου, Άρη Θεσσαλονίκης, Ιωνικού και Απόλλων Αθηνών στην Super Leauge και με τις ομάδες του Ατρομήτου, Παναχαϊκής και Ηρακλή στη Football League ενώ πέρυσι έπαιξε στον Παναργειακό.

Συνολικά έχει 319 συμμετοχές σε Super League, Football League και κύπελλο Ελλάδας και 11 συμμετοχές σε Champions League και Εuropa League. Επίσης έχει και 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων».

Και η ανακοίνωση για τους Μπαντίκο – Χουστουλάκη:

«Ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής και την νέα σεζόν θα είναι ο σπουδαίος γκολκίπερ Γιάννης Μπαντίκος, Ο αρχηγός της ομάδας και σημαία πλέον του συλλόγου ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Κορυδαλλού κάτι που ασφαλώς αποτελεί επιτυχία, μιας κι ο Μπαντίκος, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες σε Β΄ Γ΄ Εθνική, εύκολα θα μπορούσε να κλείσει σε ομάδα αυτών των κατηγοριών.

Και στην νέα σεζόν ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής θα είναι ο Τάσος Χουστουλάκης, ο ακραίος αμυντικός- από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας της σεζόν που πέρασε, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και σίγουρα αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο του σωματείου στην νέα σεζόν».

To Top